Deel 9: POKALFINALE BERLIJN  !    

  Ook in het seizoen 2007-2008 zijn de verwachtingen terug zeer hoog. Het aantal abonnees bereikt een nieuwe recordhoogte van maar liefst 50.000 !!

 Geloof het op niet maar precies wij (?) hadden die 50.000 abonnement waardoor Frederik de eer heeft op voor de start van de eerste competitiematch een vermelding krijgt en een cheque.

  In de competitie loopt het van geen meter en we krijgen een ongekend groot aantal doelpunten TEGEN. Thomas Doll komt onder zware kritiek te staan , maar gelukkig is er de Beker die een leuke verstrooing is in een weer tegenvallend seizoen. In tegenstelling tot vorige jaren heeft het ook wat geluk in zijn loting en kan achtereenvolgens E. Frankfurt, Werder Bremen en Jena thuis kloppen zodat we na 19 jaar opnieuw de finale in Berlijn bereiken. Ik annuleer er zelfs mijn reis naar Egypte voor !! neeje DORTMUND gaat voor alles !!

Omdat Bayern Munchen kampioen is en we tegen Bayern moeten spelen is ook een Europees ticket voor het seizoen erna al zeker. Ongeveer 50.000 fans reizen naar Berlijn waaronder ook een aantal van onze fanclub. De finale wordt met 2-1 verloren , maar het is een leuke reis.

 

 

                                          vervolg op Deel 10                                  

top