Deel 11: Meisterschaft 2011 & CL !    

In 2011 krijgt de ploeg olv. Jurgen Klopp tezamen met zijn ganse jonge ploeg werkelijk een topjaar. Het speelt een fantastische heenronde en krijgt bewondering van alle clubs. Wanneer op de 4e speeldag Sjnigi Kagawa 2 goals maakt op Schlakke 04 wordt hij bij aankomst in Dortmund op de handen gedragen van 1000-en toegestroomde fans die deze derbysieg uitbundig vieren. We doen ook de Europese verplaatsing naar Sevilla mee met een paar van onze fanclub.

Het is de start van een fantastische reeks. Aan de winterstop heeft de ploeg al een mooie voorsprong opgebouwd. Er wordt dan al over de titel gedroomd en gesproken. Ook op Bayern Munchen wordt na 19 jaar nog eens gewonnen en met indrukwekkend en schitterend voetbal. Uitgerekend dan ben ik er voor mijn 1ste keer in Munchen bij .... een onvergetelijk moment !!

Allianz Arena Munchen                                                                                                                 Sevilla

Na een trip naar Kaiserslautern en Werder Bremen doe ik ALLE thuiswedstrijden van het seizoen. Dat zijn alweer 29 wedstrijden op 1 seizoen. En op 30 april 2011 kunnen we dan eindelijk de 7e titel vieren.

Voor de laatste wedstrijd thuis tegen Frankfurt krijgt het een record aantal ticket aanvragen , maar liefst 360.000  !!

 

                                             centrum Am Alte Markt                                                                       Barrios viert met de fans

Borussia Dortmund viert z'n 7e titel : KLIK HIER  

Vervolg op deel 12                                

top