Deel 7: Doorbraak onze fanclub        

 Op een Zaterdagmiddag in het centrum van DO op Alte Markt besluiten we onze fanclub nieuw leven in te blazen en wordt er een "1ste vergadering" gepland. Tezamen met de vaste waarden Frederik , Wim , Kristof , Bart en mezelf komen er een aantal initiatieven naar boven om onze fanclub bekender te maken. We besluiten zelf polo's en sweaters te laten drukken en ook het aantal busreizen / seizoen op te trekken. En alle leden krijgen ook een zelfgemaakte lidkaart !!

  Er volgen busreizen voor thuiswedstrijden tegen Hamburg, Bielefeld, Leverkusen , Stuttgart ,Nurnberg en Frankfurt. Elke keer krijgen we de bus heel snel vol en moeten kandidaten weigeren. Veel aangename reakties van onbekenden die onze fanclub via internet ontdekken. Eigenlijk kunnen we van een succes spreken en betekent het de doorbraak van onze fanclub.

   

 

 Tot onze grote verwondering worden we op een avond door PRIME SPORT uitgenodigd voor een interview die tijdens de rust van BVB - B.Munchen wordt uitgezonden   (later meer)

 

 Maar dat is nog niet alles , diezelfde wedstrijd mogen 4 mensen van onze fanclub de Belgische vlag dragen in een kleine ceremonie VOOR de aanvang van de match tegen Bayern voor >81.000 toeschouwers !!  HET HOOGTEPUNT van onze BVB carriere !!

 

Aan de andere kant kent deze doorbraak ook een geweldig succes voor de website met dagelijks tussen de 50 a 75 bezoekers / dag uit gans Vlaanderen.

Vervolg op Deel 8

  top