Deel 8: Van degradatie tot Derbysieger ! 

  Wie denkt dat het seizoen 2006-2007 een beter seizoen wordt komt bedrogen uit. Tegen Kerstdag wordt de eerste trainer ontslagen Bert Van Marwijck. Jorgen Roeber is de 2e trainer maar  wordt al ook al snel ontslagen en gevolgd door Thomas Doll.

        

  Sportief gaat het van kwaad naar erger tot we op een gegeven moment echt in degradatienood zitten. Het zijn woelige tijden en het dieptepunt is de 17e plaats op de 27e speeldag met  een doelpuntensaldo van -9. Teken voor mij om de ploeg ONVOORWAARDELIJK te gaan steunen !!. Er komt vanwege de fans en sponsor een nooit geziene solidariteit op gang om de ploeg te ondersteunen !! We steunen de ploeg dan ook zoveel mogelijk ook op verplaatsing.

 

    5 EURO heen en terug naar Wolfsburg met de trein !

 ALLES wordt gedaan om de degradatie te vermijden en het HORROSSCENARIO(*) af te wenden. Wanneer we verliezen op Bielefeld op die 27e speeldag denk ik dat het echt gedaan is. Maar gelukkig kunnen we ons net op tijd voor DE DERBY er aan komt redden in Wolfsburg. Met nog 2 matchen te gaan nl. thuis tegen Schalke 04 en op Leverkusen.

 De DERBY thuis tegen Schalke staat volledig in het teken van de titelstrijd want onze aartsrivaal staat bovenaan de rangschikking en kan kampioen worden (na 49 jaar) uitgerekend bij ons. Iets wat de BVB fans absoluut niet willen. Het wordt een onvergetelijke en HISTORISCHE match met 2-0 winst en Schalke die we uit de titelkoers halen. Stuttgart wordt de week erna dan kampioen. Beluister die historische doelpunten : 1-0 via Frei en de 2-0 via Smolarek

      

                 

 Het wordt een mooi einde van een rotseizoen !                                                           DERBYSIEG  !! DERBYSIEG !!

 

Vervolg op Deel 9

top

  * HORRORSCENARIO= Wij die zouden zakken naar 2e en dat juist tegen onze aartsrivaal FC Schalke04 die bovendien nog eens kampioen op ons veld zouden komen spelen ! NI UND NIMMER!